3 Mayıs 2010 Pazartesi

DR Ömer Coşkun Zayıflama. son yıların popüler kişiliklerinden bri iolan dr ömer coşkun çeşitli bitkilerle şifa dağıttığı iddia etmektedir. bu şifaların arasında kilo almadan kilo vermeye akdar bir çok hastalık ve tedavisi verilmiştir. bu makalemizde iszlere dr ömer çoşkunun zayıflama DR Ömer Coşkun Bitkisel Zayıflama kürü hakkıdna bir çok bilgi vermeye çalışacağız. kuyllanıcı yorumlarına bakarsak bu kürü düzenli kullanan bir çok insan bunun düzenli olarak kendilerine kilo verdirttiğini iddia etmektedirler siz de deneyin ve farkı görün diyer doktor ömer coşkunun zayıflama kürünü sizlerle paylaşalım;
Ömer Coşkun İstanbul Tıp Fakültesi mezunu akademisyen bir tıp doktoru. Histoloji ve Embriyoloji alanında ihtisas yaptıktan sonra Yardımcı Doçent Doktorluğa kadar yükselmiş ve çeşitli üniversitelerde hocalık yapmış. Ancak bitkilere olan merakı ağır basınca akademisyenliği bırakıp alternatif tıbba yönelmiş. Anadolu’yu karış karış dolaşıp yıllarca bitkileri incelemiş. Anadolu’daki 9000 çeşit bitkinin sayısız hastalığa iyi geldiğini gören Dr.Coşkun bitkilerle ilgili sayısız deneyler yapmış. Hazırladığı bitkisel karışımları ilk önce fareler üzerinde deneyen Doktor Coşkun olumlu sonuçlar alınca kendisine başvuran hastaların da kullanmasına izin vermiş.
Herbalist Doktor Ömer Coşkun modern tıptan taviz vermeden bitkileri sadece destek amaçlı kullanıyor. Amacı lokman hekim adı altında şarlatanlık yapanlara inat, insanlara bitkilerle ilgili gerçek bilgiler vermek. Bu amaç doğrultusunda yaptığı araştırmaları Avrupa ve Amerika’da yankı bulunca yurtdışında birçok konferansa katılmış. Şifali bitkiler üzerine onlarca çalışma yapmış. Herbalist Doktor Ömer Coşkun’un hazırladığı bitkisel karışımlar kanser türlerinden, kısırlığa, romatizmadan, kalp damar tıkanıklıklarına kadar birçok hastalığın tedavisinde destek amaçlı kullanılıyor.DR Ömer Coşkun Zayıflama. son yıların popüler kişiliklerinden bri iolan dr ömer coşkun çeşitli bitkilerle şifa dağıttığı iddia etmektedir. bu şifaların arasında kilo almadan kilo vermeye akdar bir çok hastalık ve tedavisi verilmiştir. bu makalemizde iszlere dr ömer çoşkunun zayıflama DR Ömer Coşkun Bitkisel Zayıflama kürü hakkıdna bir çok bilgi vermeye çalışacağız. kuyllanıcı yorumlarına bakarsak bu kürü düzenli kullanan bir çok insan bunun düzenli olarak kendilerine kilo verdirttiğini iddia etmektedirler siz de deneyin ve farkı görün diyer doktor ömer coşkunun zayıflama kürünü sizlerle paylaşalım;
içeriği sadece doğal besinlerden oluşmaktadır. Tarım ve köy işleri bakanlığından onay alması da kapsülün hiç bir biçim de zararsız olabileceğini göstermektedir. Öncelikle formula 21 ile hızla zayıflamak istiyorsanız sadece et, Ömer Coşkun Formula 21yağlı yiyecekler, fastfood, un ve un mamüllerinden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Gün içerisinde sebzeli yiyecekler tüketerek en hızlı ve kolay bir şekil de zayıflayabilirsiniz. Diyet yapan insanların genelini gözlemlediğiniz de sinir ve stresin hat safhada olduğunu açıkça görebilirsiniz.
Fakat formula 21 zayıflama kapsülü insanların vücudunda sinir ve stresi yok ediyor. Ayrıca kilo verdikten sonra insanlar da enerji kaybı oluşur. Formula 21 kullanıcıları kesinlikle kilo verirken bu tür enerji kayıpları yaşamaz. Çünkü kapsül içeriğinde karbonhidrat olmasından dolayı kullanıcılarına aynı zaman da enerji verir.
Formula 21 Nasıl Kullanılır ?

Sabah, öğle ve akşam yemeklerinden önce iki kapsül alınır.
60 kapsülün 90 günlük kullanımı mevcuttur.
Formula 21 Kimler Kullanamaz ?

Hamile ve emziren tüm bayanlar,
18 yaşından küçük ve 60 yaşından büyükler,
İlaç kullananlar, her hangi bir hastalığı bulunanlar,
Kalp, damar rahatsızlığı bulunanlar formula 21 kullanamazlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder