4 Mayıs 2010 Salı

Yüzdeki Lekeler İçin Maskeler

İnsanlar için yüzleri vazgeçilmez ve değişilme zbirer parçalardır bu sebepten dolayı yüzdeki en ufak bir lekenin bir şekilde geçirilmesi gerekmektedir .En Başıdna da yüzdeki lekelerin doğal maskeler yardımıyla geçirilmesi gelmektedir .peki bu yüzdeki lekeler için maskeler nelerdir, yüzdeki bu lekeler için yapılacak maskelerin maliyeti nedir, yüzdek, lekelere yapılacak maskeler doğal olarak yapılacak maskeler ne kadar etkili ve ne kadar kalıcıdır. bu sorunlarn bütün hepsinin cevabı birazdan Yüzdeki Lekeler İçin Maskeler makalemizde. Yüzde ki lekeleri ve çilleri gidermek için Ahmet Maranki tarafından hazırlanmış bitkisel kür tarifini veriyoruz.

cilt lekeleri1 6939 Yüzdeki lekeler ve çiller tedavisi

Önemli olan kanın temizlenmesi ve sağlıklı beslenmekdir. Kanınızı temizlemek için Kozmik beden temizliği uygulamasını mutlaka yapınız.

Yüzdeki çilleri gidermek için, 1 çay bardağı çiğ sütün içine 1 tane salatalığı doğrayıp koyun. 2 saat beklettikten sonra süzün. Salatalık tülbent ile sıkılarak özünün süte geçmesi sağlanmalıdır.

Elde ettiğiniz süt ile yüzünüze sık sık pamukla pansuman yapın. 20-25 dakika sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın.Bu uygulamaya 10-15 gün devam ettiğinizde yüzünüzdeki çiller geçer.peki bu yüzdeki lekeler için maskeler nelerdir, yüzdeki bu lekeler için yapılacak maskelerin maliyeti nedir, yüzdek, lekelere yapılacak maskeler doğal olarak yapılacak maskeler ne kadar etkili ve ne kadar kalıcıdır. bu sorunlarn bütün hepsinin cevabı birazdan Yüzdeki Lekeler İçin Maskeler makalemizde. Yüzde ki lekeleri ve çilleri gidermek için Ahmet Maranki tarafından hazırlanmış bitkisel kür tarifini veriyoruz.

Ayrıca Gül suyu ile sabah akşam cildinizi temizleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder